Ik doe haar bloesje uit en maak haar rose BH los, waardoor ik haar stevige borsten zie. Haar tepels zijn stijf van de opwinding. Ik masseer haar borsten en zuig op haar tepel. Terwijl ik dit doe, kijk ik schuin naar Lout in de stoel. Hij heeft zijn broek uitgetrokken en ik zie de erectie in zijn strakke boxershort. Hij is groot, dat zie ik door de stof heen, en als ik naar het mooie getrainde lijf van Lout kijk, verlang ik er hevig naar om hem in me te voelen.
Kim glijdt met haar hand onder mijn shirtje en masseert mijn borst en stijve tepel voordat ze mijn shirtje, mijn rode BH, mijn korte rokje en mijn rode stringetje uittrekt. Ik kreun als ze zachtjes in mijn tepel knijpt en ik voel dat mijn gladgeschoren kutje nog natter wordt.
Ik duw Kim achterover zodat ze op haar rug komt liggen en Lout en ik haar mooie lichaam kunnen zien. Ik ga met mijn mond naar de hare en zoen haar, onze tongen elkaar zoekend en voelend. Tegelijkertijd masseer ik haar borsten stevig en knijp ik af en toe in haar tepels. Met mijn mond zak ik via haar hals naar beneden naar haar borsten en naar haar buik steeds verder naar beneden en ik voel Kim sidderen van genot. Ik open haar benen en ga er met mijn hoofd tussen en beroer haar ritmisch met mijn tong. Ze is nat en ze smaakt heerlijk. Terwijl ik haar bef, ga ik met twee vingers bij haar naar binnen en beweeg ik ritmisch op en neer.
Kim begint steeds zwaarder te ademen. Ik zie dat zij met haar handen in het ritme mee in haar borsten knijpt. Haar tepels steken stijf naar boven.
Ik bef haar tot ze begint te hijgen, samentrekt en met een zware kreun klaarkomt.
‘Nou ben jij aan de beurt’, zegt Kim. Ik sta op en loop naar Lout, die ik bij de hand pak en omhoog trek zodat hij voor me komt staan. Ik vraag hem of hij lekker heeft kunnen kijken naar ons. Hij antwoordt ‘Jullie zijn zo geil samen! Zo lekker!’.
Ik begin hem gepassioneerd te zoenen terwijl ik mezelf tegen hem aan druk waardoor ik zijn erectie tegen mijn buik voel. Ondertussen duw ik zijn slip naar beneden. Lout kreunt van genot en laat zich meetrekken op het bed waar Kim ook nog ligt. Ik ga naast hem liggen, sla mijn been over hem heen, zoen hem en begin hem rustig af te trekken. Niet te snel, want ik wil wel kunnen genieten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *