Ik glijd van het aanrecht en steun op de tafel. Met zijn vlakke hand slaat hij even hard op mijn billen. Hij gaat achter me staan en drukt zijn harde paal weer naar binnen. Eerst begint het stoten op een langzaam tempo, langzamer dan net. Diep en ritmisch, zijn heupen die bij elke stoot met een kletsend geluid tegen mijn volle kont slaan. Mijn kreunen beginnen zich steeds sneller achter elkaar op te volgen en klinken steeds hoger. Steeds dichter kom ik bij dat randje. Blijkbaar voelt hij het aan en begint steeds sneller te stoten. Hij pakt mijn paardenstaart stevig vast en trekt mijn hoofd naar achteren. Ik kreun steeds harder.

“Harder…harder…” Het ritme van zijn stoten duwt me over de rand en ik voel hoe de schokjes in mijn kutje een orgasme aankondigen. Schokjes worden golven en terwijl hij in me door blijft stoten beland ik in die vage wereld waar eigenlijk alleen mijn orgasme nog telt. De stoten worden feller en ik blijf op de golven van dat intense gevoel zweven. Wanneer het weer even een beetje weg ebde hoor ik hoe Wouter me allerhande ongepaste namen toewerpt. Dat doet hij altijd als hij bijna klaarkomt. Dan weet ik dat hij bijna mijn ‘hoerenkut’ vol gaat spuiten. Tussen mijn kreuntjes door moet ik stiekem een beetje lachen.

Ook hij begint nu te kreunen. Zijn handen paktn mijn heupen steviger vast alsof zijn harde pik nog verder naar binnen moet. Plotseling verstart hij. Met een paar rustige stootjes spuit hij zijn zaad diep in me. Ik kijk achterom en zie hem met zijn ogen dicht en grote glimlach staan.

“Lekker gekomen, lieverd?”

Hij opent zijn ogen, knikt en stoot nog even een laatste keer diep in me. Dan haalt hij zijn lul uit m’n kutje en loopt naar de andere kant van de tafel. Gewillig open ik mijn mond en zuig het sperma van zijn pik. Hij is nog steeds hard. Ik kijk hem aan terwijl ik zijn pik dieper in mijn mond laat glijden. Hij schudt zijn hoofd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *